De verhalen achter de MKB-er

Wat is een MKB-er?

Het zijn algemeen gebruikte termen, de MKB-er, of het MKB. Maar wie of wat is dat eigenlijk? MKB-ers zijn de ruggengraat van de Nederlandse economie en kennen een rijke historie. Dit zien we ook terug bij onze leden, allen MKB-ers. Mensen met passie voor hun bedrijf, maar net zo goed voor hun omgeving! Achter elk bedrijf schuilt een verhaal. Hoe is het ontstaan? Waarom is specifiek gekozen voor de huidige locatie? En wat drijft de MKB-er? Ook de betrokkenheid bij lokale initiatieven is groot. Het MKB is dus ook maatschappelijk erg belangrijk. Al deze verhalen willen we graag met je delen #sterkstaaltjeparkstad
 

Over MKB Parkstad

MKB Parkstad (een van de regio's binnen MKB-Limburg) versterkt ondernemers met kennis van zaken en hart voor verbinden. Wij zijn gedreven en bedreven om de zakelijke passie van Limburgse ondernemers te faciliteren met het beste netwerk voor én door ondernemers. Samen maken wij de toekomst van Parkstad. Hoe kunnen wij jou als ondernemer ondersteunen?
MKB- Limburg, met ruim 1300 leden over de hele provincie en in een diversiteit aan branches, is de verbindende en stimulerende schakel tussen ondernemers onderling, ondernemers & onderwijs en  ondernemers & overheid.
 

Belangenbehartiging

MKB Parkstad is de belangenbehartiger voor MKB-ondernemers in de regio Parkstad. De afdeling is daarmee een actieve partner voor alle lokale overheden in de regio om samen het bedrijfsleven in de Parkstad-regio te ondersteunen en te versterken. "Samen staan wij sterk, samen kunnen wij alles aan", luidt de huidige missie van MKB Parkstad.
 

Doelstellingen

De doelstellingen die MKB Parkstad wil uitdragen zijn;
  • Het vormen van een platform tussen MKB-bedrijven en onderwijscluster
  • Invloed uitoefenen (getal=macht) op ontwikkelingen binnen Parkstad, met als basis bedrijfseconomische zaken

MKB Parkstad voor een groeiend, bloeiend en sterk Parkstad

Het MKB bestaat uit mensen met passie. Voor hun vak, voor hun bedrijf, voor hun omgeving. Wij koesteren, helpen, ondersteunen, en behartigen de belangen overal waar we kunnen.

Wil jij je graag aansluiten bij de grootste MKB-vereniging van Nederland? Klik op de onderstaande button en we heten je van harte welkom!

MEER INFORMATIE EN LID WORDEN