Colofon

De website 'sterkstaaltjeparkstad' is ontworpen en ontwikkeld door Dutch Customs in nauwe samenwerking met het bestuur van MKB-Parkstad, een regio van MKB-Limburg.

Vragen, opmerkingen of suggesties
Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties over onze website? Werkt er iets niet goed? Wij stellen uw reactie op prijs. klik daarvoor hier.

Redactie website
De redactie van deze website is in handen van het bestuur van MKB-Parkstad en Dutch Customs.

Auteursrechten
Het auteursrecht van deze website ligt bij MKB-Parkstad. Dit geldt voor de inhoud van deze website zowel op tekstueel, grafisch als fototechnisch vlak. MKB-parkstad geeft iedereen een niet-exclusief gebruiksrecht op de inhoud van deze website. Dit betekent dat u de inhoud van de website gratis kunt kopiëren en opnieuw kunt publiceren. U moet zich hierbij wél houden aan deze voorwaarden:

- Bij hergebruik moet u altijd verwijzen naar de authentieke bron (deze website).
- Bij hergebruik moet u altijd de datum van extractie (het kopiëren en hergebruiken) vermelden.

MKB Parkstad voor een groeiend, bloeiend en sterk Parkstad

Het MKB bestaat uit mensen met passie. Voor hun vak, voor hun bedrijf, voor hun omgeving. Wij koesteren, helpen, ondersteunen, en behartigen de belangen overal waar we kunnen.

Wil jij je graag aansluiten bij de grootste MKB-vereniging van Nederland? Klik op de onderstaande button en we heten je van harte welkom!

MEER INFORMATIE EN LID WORDEN